Tweede Cordaan Zorgwinkel geopend!

maandag 07 oktober 2013

Op maandag 23 september is in samenwerking met Vegro de tweede Cordaan Zorgwinkel geopend aan de Jan Tooropstraat 164 in Amsterdam. De winkel is gevestigd in de centrale hal van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis en geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00-17.30 uur en op zaterdag van 10.00-16.00 uur.


De Cordaan Zorgwinkel is hét adres voor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen, verpleegartikelen en wellness-producten. Hulpmiddelen die gratis vanuit de Zorgverzekeringswet geleend kunnen worden zijn bijvoorbeeld een rolstoel, bedverhogers of een hoog-laagbed. Tegen aantrekkelijke tarieven zijn artikelen te huur zoals een paar krukken, borstkolf, babyweegschaal of hometrainer. Overige hulpmiddelen zijn verkrijgbaar in het verkoopassortiment.


Voor het lenen van hulpmiddelen is een geldig legitimatiebewijs en een pasje van de zorgverzekeraar nodig. Lidmaatschap is niet noodzakelijk. Een groot artikel, bijvoorbeeld een hoog/laag bed, wordt gratis thuisbezorgd en geplaatst. Kleine artikelen kunnen opgehaald worden in de Cordaan Zorgwinkel.
Voor meer informatie of vragen belt u met 0800 2 88 77 66 (gratis) of kijkt u op www.vegro.info.

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)