Test thuis uw gezondheid

dinsdag 12 januari 2016

Januari is de maand bij uitstek om gezonder te gaan leven. Denk hierbij aan afvallen, gezond eten en sporten. Bent u ook zo fanatiek bezig en nieuwsgierig naar hoe gezond uw lichaam is? Met diverse meetapparatuur die verkrijgbaar is bij Vegro kunt u thuis uw gezondheid testen. Denk hierbij aan een weegschaal, die een bijna volledige lichaamsanalyse uitvoert of een saturatiemeter, om uw zuurstofgehalte te meten. Andere meetapparatuur die u bij ons vindt zijn een bloeddrukmeter of bloedglucosemeter.

Een aantal van deze apparaten kan verbinding maken met de gratis Beter Leven app, waardoor u alle resultaten in een handig overzicht heeft en indien gewenst kunt delen met uw (huis)arts.

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)