Stoelen uitverkoop in Thuiszorgwinkel Katwijk!

donderdag 09 augustus 2012
Stoelen uitverkoop in Thuiszorgwinkel Katwijk!

U bent van harte uitgenodigd voor de verkoop van de sta-op stoelen die tegen gereduceerde prijzen worden verkocht. Keuze uit verschillende modellen, kleuren, maten en stoffen. De stoelen kunt u direct meenemen en ze zijn al te koop vanaf €500,-.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem voor meer informatie contact op met de klantenservice via ons gratis nummer 0800-288 77 66 of kom langs in de showroom, Steenbakkerstraat 1d, 2222 AT te Katwijk. Wees er snel bij, want    op = op!

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)