Sluiting Uitleenpunten Holten en Deventer

dinsdag 29 december 2015

Op woensdag 30 december sluiten de Carinova Uitleenpunten in Holten en Deventer. Voor het lenen, huren en kopen van (zorg)hulpmiddelen verwijzen wij u voortaan graag door naar onze Thuiszorgwinkels in Deventer en Almelo.

Tevens kunnen klanten die in de afgelopen periode een product hebben geleend bij een van de Uitleenpunten terecht in Thuiszorgwinkel Deventer of Almelo voor het retourneren van dit product. De Thuiszorgwinkels zijn maandag tot en met  vrijdag geopend van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Het adres is:

Vegro Thuiszorgwinkel Deventer
Koggeschip 202
2479 BG DEVENTER

Vegro Thuiszorgwinkel Almelo
Ootmarsumsestraat 134
7603 AL ALMELO

De Thuiszorgwinkel is hét adres voor verhuur, verkoop en gratis uitleen van hulpmiddelen en gezondheidsartikelen. Tot het assortiment behoren handige hulpmiddelen, babyproducten, bandages, loophulpmiddelen en een divers assortiment meetapparatuur als een bloeddrukmeter, weegschaal, saturatiemeter etc. De winkel biedt uitkomst voor mensen die voor een korte of langere periode afhankelijk zijn van hulpmiddelen. Bijvoorbeeld door fysieke beperkingen, blessures of zwangerschap.

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)