Scootmobiel Hulpdienst, Snel & Vakkundig

maandag 06 mei 2013

Wie op een scootmobiel rijdt, weet dat het kan gebeuren dat deze stil komt te staan. Op zo’n moment telt maar één ding: Hoe kom ik zo snel mogelijk thuis mét mijn scootmobiel? Met een abonnement van Scootmobiel Hulpdienst heeft u die zekerheid altijd. Scootmobiel Hulpdienst is de enige landelijke professionele hulpdienst bij pech onderweg voor scootmobielen in Nederland en staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Er zijn verschillende abonnementsvormen mogelijk afhankelijk van uw wensen. Wilt u meer weten over de abonnementen voor de Scootmobiel Hulpdienst? Neemt u dan gerust contact op met de klantenservice op het gratis telefoonnummer 0800 2 88 77 66.

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)