Rollatorwerkplaats geopend in Delft

donderdag 17 maart 2016

Op dinsdag 15 maart heeft Vegro in samenwerking met Ipse de Bruggen en Pieter van Foreest de Rollatorwerkplaats in Pieters Kamerhuis in Delft officieel geopend. Onder het genot van een stukje appeltaart en een kopje koffie werd om 10.00 uur het lintje van de Rollatorwerkplaats doorgeknipt. Direct na de officiële opening mocht de Rollatorwerkplaats al hun eerste klant ontvangen.

Bewoners van Delft kunnen hun rollator kosteloos laten controleren en repareren in de Rollatorwerkplaats. De werkplaats wordt bemand door cliënten van De Ruimte, een dagcentrum van Ipse de Bruggen. Ipse de Bruggen biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking. Zij ondersteunt hen in het dagelijks leven en het ‘meedoen’ in onze samenleving. In samenwerking met Pieter van Foreest en Vegro biedt Ipse de Bruggen cliënten de kans om anderen te helpen.

De Rollatorwerkplaats is elke dinsdag tussen 10.00 en 14.00 uur geopend. U vindt de rollatorwerkplaats in Pieters Kamerhuis naast de Jumbo supermarkt. Het adres is:
Vorrinkplein 99
2624 DS Delft

 

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)