Rollatormaand bij Vegro

zaterdag 01 juni 2013

De maand juni staat voor Vegro in het teken van rollators! De zomer komt eraan en iedereen wil naar buiten toe met het mooie weer. Belangrijk is dat u dan veilig naar buiten toe gaat. Kom daarom snel naar één van de Vegro Thuiszorgwinkels of bezoek de Vegro Webwinkel voor een mooie rollator. De gehele maand vindt u op de Webwinkel de Gogo 3 rollator zelfs met 40% korting! Bent u al in het bezit van een rollator? Maak dan gebruik van de Mobiele Rollator Service. 

Vegro Thuiszorgwinkels is in mei 2009 gestart met een Mobiele Rollator Service. De service stelt cliënten in staat om in heel Nederland zijn of haar rollator te laten controleren en repareren. Voor optimaal gebruik, vereist een rollator namelijk een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Daarnaast wordt de rollator gebruiker geadviseerd over de juiste houding achter een rollator. Een professionele monteur houdt spreekuur in een van de vele Thuiszorgwinkels van Vegro. Cliënten kunnen met hun rollator naar de winkel komen en diverse kleine reparaties laten uitvoeren of de rollator laten afstellen.

Wilt u uw rollator klaar maken voor de zomer? Neem dan (gratis) contact op met de klantenservice van Vegro 0800 – 2 88 77 66 om een afspraak te maken bij één van de deelnemende Thuiszorgwinkels. Het is voor Vegro ook mogelijk om de Rollator Service op locatie aan te bieden.

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)