Rollator inruilactie groot succes!

donderdag 12 juni 2014

De maand mei stond bij de Vegro-winkels in het teken van mobiliteit. Klanten konden deze maand onder andere meedoen aan de rollator inruilactie. In ruil voor hun oude rollator kregen zij maar liefst 25% korting op een nieuwe. Veel klanten waren enthousiast over deze actie en kwamen hun oude rollator 'inruilen' tegen een nieuwe. 

Alle oude rollators zijn inmiddels verzameld. Na een statuscheck krijgen deze rollators een nieuwe bestemming. Ze gaan via Stichting Werkgroep de Ruyter naar hulpbehoevende mensen in Oost-Europa. Kijk hier voor meer informatie over deze stichting. 

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)