Ouderenwinkel start hulpmiddelenuitleen met Vegro Verpleegartikelen

woensdag 17 oktober 2012

Vanaf heden is het mogelijk om bij de twaalf vestigingen van Ouderenwinkel hulpmiddelen te lenen vanuit de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ). De Ouderenwinkels zijn een samenwerking aangegaan met Vegro Verpleegartikelen, waardoor het mogelijk is geworden om uitleenpunten in de winkels te realiseren. 

Naast deskundig advies en hoogwaardige zorg- en welzijnsartikelen, bieden de twaalf Ouderenwinkels nu ook de uitleen van hulpmiddelen voor kortdurend gebruik. De AWBZ uitleen maakt het mogelijk voor elke inwoner van Nederland om maximaal 26 weken lang kosteloos gebruik te maken van een standaardhulpmiddel uit het uitleenpakket. Wanneer klanten bijvoorbeeld krukken of een rolstoel willen lenen via de AWBZ uitleen, kunnen deze eenvoudig en snel worden geleend in de Ouderenwinkel.

De Ouderenwinkels bevinden zich in Den Bosch, Den Helder, Doetinchem, Eindhoven, Hardenberg, Heerhugowaard, Helmond, Heuvelland, Lichtenvoorde, Neede, Noordwijk en Veenendaal. Meer informatie over de verschillende vestigingen, zoals openingstijden en adressen, vindt u op www.ouderenwinkel.nl.

8.1
332 Thuiswinkel reviews

Ik heb altijd goede ervaringen gehad tot deze bestelling.

Marijke 28-3-2017 18:52:39 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)