Ouderenwinkel start hulpmiddelenuitleen met Vegro Verpleegartikelen

woensdag 17 oktober 2012

Vanaf heden is het mogelijk om bij de twaalf vestigingen van Ouderenwinkel hulpmiddelen te lenen vanuit de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ). De Ouderenwinkels zijn een samenwerking aangegaan met Vegro Verpleegartikelen, waardoor het mogelijk is geworden om uitleenpunten in de winkels te realiseren. 

Naast deskundig advies en hoogwaardige zorg- en welzijnsartikelen, bieden de twaalf Ouderenwinkels nu ook de uitleen van hulpmiddelen voor kortdurend gebruik. De AWBZ uitleen maakt het mogelijk voor elke inwoner van Nederland om maximaal 26 weken lang kosteloos gebruik te maken van een standaardhulpmiddel uit het uitleenpakket. Wanneer klanten bijvoorbeeld krukken of een rolstoel willen lenen via de AWBZ uitleen, kunnen deze eenvoudig en snel worden geleend in de Ouderenwinkel.

De Ouderenwinkels bevinden zich in Den Bosch, Den Helder, Doetinchem, Eindhoven, Hardenberg, Heerhugowaard, Helmond, Heuvelland, Lichtenvoorde, Neede, Noordwijk en Veenendaal. Meer informatie over de verschillende vestigingen, zoals openingstijden en adressen, vindt u op www.ouderenwinkel.nl.

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)