Oranjekoorts bij Vegro

dinsdag 10 juni 2014

 

De WK-koorts is losgebarsten. Nederland kleurt oranje. Vegro doet gezellig mee met een oranje aanbieding. De oranje bookseat koopt u nu online voor slechts €20,95. In de bookseat plaatst u eenvoudig uw leesboek of ipad. Ook de WK-wedstrijden kunt u vanaf uw ipad in de bookseat volgen.

Tevens hebben we nog andere leuke artikelen in ons wk-assortiment. Wat dacht u van een Rollz motion, een rollator en rolstoel in een, in de kleur oranje! Of een oranje backjoy voor een goede zithouding.
 

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)