Opening Zorgwinkel Voorschoten

maandag 29 oktober 2012

Vanaf vandaag, 29 oktober, is Zorgwinkel Voorschoten geopend in ’t Hofflants Huys aan De Zeven Provinciën 68. De vestiging aan de Bachlaan 21 in Voorschoten, is sinds 21 september gesloten. Dit in verband met de verbouwing van Florence verzorgingshuis Adegeest, waarin de winkel was gevestigd.

De Zorgwinkel is hét adres voor verhuur, verkoop en gratis uitleen van hulpmiddelen en wellness artikelen. De winkel biedt uitkomst voor mensen die voor een korte of langere periode afhankelijk zijn van hulpmiddelen. Bijvoorbeeld door fysieke beperkingen, blessures of zwangerschap. Daarnaast kunnen inwoners van Voorschoten in de winkel advies krijgen over gezondheid en zorg. De Zorgwinkel biedt de middelen om het leven zo prettig mogelijk te maken. Tot het assortiment behoren handige hulpmiddelen, babyproducten, bandages, loophulpmiddelen en diverse wellness producten als een massagekussen, weegschaal, etc.

De Zorgwinkel in ’t Hofflants Huys is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur.

Voor meer informatie kan men terecht bij Florence, 070 – 41 31 000 of www.florence.nl.

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)