Open Dag van de Zorg 2011

maandag 14 februari 2011
Open Dag van de Zorg 2011

De Open Dag van de Zorg komt er weer aan. De TV-spot 'Open Dag van de Zorg 2011' is klaar en te zien op Youtube.
In de week voorafgaand aan de Open Dag van de Zorg wordt deze o.a. via TV West uitgezonden.
Tijdens de Open Dag van de Zorg openen zorg- en welzijnsorganisaties in heel Nederland op 19 maart 2011 hun deuren voor het publiek. Ook in Zuid Holland is er van alles te doen tijdens de open dag. Kijk op Youtube voor een preview van de TV-spot 'Open Dag van de Zorg 2011'.

Op Zorg en Welzijn Plein staat alles over Open Dag van de Zorg 2011:
locaties en activiteiten in o.a. Delft, Den Haag, Leiden, Leidschendam - Voorburg, Gouda, Maassluis, Midden Delfland, Pijnacker - Nootdorp, Rijswijk, Schiedam, Vlaardingen, Wassenaar, Westland en Zoetermeer.

Promoot de Open Dag van de Zorg 2011 en plaats de leuke ballon banner op jouw site!
http://www.opendagvandezorg.nl/


8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)