Ontdek de beste rollators en (zorg)hulpmiddelen tijdens het Vegro testpanel!

woensdag 02 september 2015

Tegenwoordig zijn veel rollators verkrijgbaar in diverse soorten, maten en kleuren. Maar wat is de beste rollator? Om hier een goed antwoord op te kunnen geven organiseert Vegro op vrijdag 16 oktober van
10.00 – 12.00 uur een testpanel waar verschillende rollators worden getest. Tevens wordt een aantal andere (zorg)hulpmiddelen kritisch onder de loep genomen. Wij kunnen uw mening goed gebruiken!

Het testpanel vindt plaats in onze nieuwe Thuiszorgwinkel in Groningen, Griffeweg 11-15. Onder genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers vertelt een specialist u meer over de producten die getest worden. Daarna mag u aan de hand van een beoordelingsformulier de rollators en (zorg)hulpmiddelen zelf onder de loep nemen en uitproberen. Met elkaar beoordelen we vervolgens de producten. We kijken uit naar een gezellige ochtend met een mooie uitslag!

Wilt u deelnemen aan het testpanel? Geef u dan gauw op! Stuur een mail met uw naam, adres en telefoonnummer naar marketing@vegro.info. Graag vernemen wij ook of u zelf een rollator heeft of niet.

8.4
540 Thuiswinkel reviews

ik heb de Bestelling goed en netjes afgeleverd binnen gekregen dat betekend dat er nog een pakje van 5 van die Absorin fix EXTRA STRETCH net-broekjes geleverd mag worden dan kan ik voldoende vooruit Het Aflever-Adres = Ad Bekkers Wilhelminahof 5, 5469AD Erp

Ad 23-11-2017 14:01:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)