Officiële opening Thuiszorgwinkel Haarlem was een groot succes

maandag 23 januari 2012
Officiële opening Thuiszorgwinkel Haarlem was een groot succes

Afgelopen zaterdag heeft Corien de Groot, grondlegger Vegro en Rene Kamerbeek, directeur Vegro de Thuiszorgwinkel aan de Amsterdamstraat in Haarlem officieel geopend. De bezoekers konden verschillende gezondheidschecks laten uitvoeren en genieten van heerlijke taart.

In de Thuiszorgwinkel kan men terecht voor het lenen, huren en kopen van diverse hulpmiddelen zoals krukken en rolstoelen. Daarnaast voert de winkel een breed assortiment aan artikelen voor sport, bewegen en zwangerschap.

Deze Thuiszorgwinkel is tot stand gekomen in samenwerking tussen de ZorgSpecialist en Vegro.

Waar?
Thuiszorgwinkel Haarlem
Amsterdamstraat 70-72
2032 PS Haarlem

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)