Officiële opening STMR Thuiszorgwinkel Tiel op 19 maart

woensdag 09 maart 2011
Officiële opening STMR Thuiszorgwinkel Tiel op 19 maart

19 maart 2011 - Bezoek met het hele gezin de feestelijke opening van de nieuwe Thuiszorgwinkel van STMR in Tiel op zaterdag 19 maart. Om klokslag 11.00 uur wordt deze nieuwe winkel officieel geopend door burgemeester De Vreeze en de bestuurder van STMR, de heer Axt. STMR is voor haar thuiszorgwinkels een strategische samenwerking aangegaan met Vegro.

Op deze feestelijke dag –tevens landelijke Open dag van de Zorg- kan men tussen 11.00 en 15.00 uur geheel gratis diverse gezondheidschecks laten doen. Zo kan men de bloeddruk, het vetpercentage en de hartslag laten meten of de bloedsuikerspiegel laten prikken. Maar ook een testrit op een scootmobiel behoort tot de mogelijkheden.

Iedereen is uitgenodigd om te proosten op de officiële opening van de nieuwe thuiszorgwinkel van STMR. Bovendien staat de koffie de hele dag klaar, natuurlijk met een lekker welkomstgebakje erbij!

Het adres:
Multifunctioneel wooncomplex De Vier Gravinnen
STMR Thuiszorgwinkel Tiel
Hertog Reinaldlaan 2-4
4001 RC Tiel

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)