Officiële opening STMR Thuiszorgwinkel Leerdam

donderdag 08 maart 2012
Officiële opening STMR Thuiszorgwinkel Leerdam

Bezoek op zaterdag 17 maart met het hele gezin de feestelijke opening van de nieuwe Thuiszorgwinkel van STMR in Leerdam op zaterdag 17 maart. Om klokslag 11.00 uur wordt deze nieuwe winkel officieel geopend door wethouder Petra Groeneweg en de bestuurder van STMR, Ron Axt. STMR is voor haar Thuiszorgwinkels een strategische samenwerking aangegaan met Vegro.

Op deze feestelijke dag –tevens landelijke Open Dag van de Zorg- kan men tussen 11.00 en 15.00 uur geheel gratis diverse gezondheidschecks laten doen. Zo kan men de bloeddruk, het vetpercentage en de hartslag laten meten of de bloedsuikerspiegel laten prikken. Maar ook een testrit op een scootmobiel behoort tot de mogelijkheden.

Iedereen is uitgenodigd om te proosten op de officiële opening van de nieuwe STMR Thuiszorgwinkel. Bovendien staat de koffie de hele dag klaar, natuurlijk met een lekker welkomstgebakje erbij! Het adres:
STMR Thuiszorgwinkel Leerdam
Vlietkant 49
4141 CK Leerdam

8.2
374 Thuiswinkel reviews

Geweldig bedrijf met een goede service van de locale medewerkers. Helaas laat het hoofdkantoor nog al eens een steekje vallen wat gelukkig uitstekend opgelost wordt door de zeer betrokken locale medewerkers in omgeving Zaltbommel.

Touch for Care / Klara van Zuijdam van Tuijl 26-5-2017 01:50:24 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)