Nuclear Security Summit op 24 en 25 maart in Den Haag

donderdag 06 maart 2014

Op 24 en 25 maart 2014 komen er in het World Forum in Den Haag 58 wereldleiders bijeen om concrete afspraken te maken om nucleair terrorisme te voorkomen. Tijdens de top zijn er ook duizenden delegatieleden en journalisten aanwezig, waardoor deze twee dagen veel impact hebben op de stad Den Haag, op de wegen naar de stad toe en de route Den Haag-Schiphol, Den Haag -Noordwijk. Diverse routes zullen hierdoor hinder ondervinden. 

Ook voor Vegro heeft dit gevolgen omdat het hoofkantoor en zo ook het uitleenmagazijn zich in de bollenstreek bevindt. Hierdoor vragen wij alle wijkverpleegkundigen, mantelzorgers en andere mogelijke bestellers van uitleenartikelen in de omgeving van Den Haag rekening te houden met de Nucleaire top en indien mogelijk eerder te bestellen.

Wij vragen uw begrip voor mogelijke logistieke vertragingen tijdens deze dagen. Uiteraard doen wij onze uiterste best om u en uw cliënt volledig van dienst te zijn. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice 0800- 2 88 77 66 (gratis). Onze medewerkers staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden.

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)