Nieuw! Spreekuren voor therapeutische kousen in STMR Thuiszorgwinkel Tiel

woensdag 22 oktober 2014

STMR en Vegro starten in samenwerking met Livit Orthopedie spreekuren voor therapeutische elastische kousen in STMR Thuiszorgwinkel te Tiel. Het spreekuur is bedoeld voor mensen die kousen nodig hebben of informatie willen hebben over de mogelijkheden van therapeutisch elastische kousen. Naast spreekuren in de Thuiszorgwinkels in Katwijk, Leiderdorp, Amsterdam, Haarlem en Voorburg kunt u vanaf 1 oktober ook op het volgende adres terecht:

STMR Thuiszorgwinkel Tiel, Hertog Reinaldlaan 2-4: iedere derde donderdag van de maand tussen 09.00 en 11.00 uur.

Bij vermoeide, gezwollen, pijnlijke of tintelende benen kunnen elastische kousen een aangename oplossing bieden. De klachten worden meestal veroorzaakt door stoornissen in de bloedsomloop. Een verminderde bloedsomloop vergroot de kans op oedeem en spataderen. Elastische kousen geven druk waardoor de bloedsomloop gestimuleerd wordt. Uw klachten zullen daardoor verminderen en verdere problemen voorkomen. Heeft u pijnlijke of vermoeide benen? Maak dan vandaag nog een afspraak voor één van de bovengenoemde spreekuren via het nummer 088 - 245 2000. Denkt u eraan een verwijzing van uw huisarts mee te nemen?

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)