Nieuw in Velp! Vegro Thuiszorgwinkel Velp

dinsdag 07 juni 2011
Op maandag 20 juni opent de nieuwe Thuiszorgwinkel haar deuren in Velp:


Op maandag 20 juni opent de nieuwe Thuiszorgwinkel haar deuren in Velp:
Vegro Thuiszorgwinkel aan de Hoofdstraat 117 te Velp. 
De Thuiszorgwinkel heeft een zeer uitgebreid assortiment hulpmiddelen die men kan lenen, huren of kopen. 
Hulpmiddelen zijn voor incidenteel gebruik, maar kunnen soms ook structurele oplossingen bieden. Te denken valt aan zwangerschap, blessures en na operaties. Of gewoon omdat de ouderdom beperkingen met zich meebrengt. Vegro Thuiszorgwinkel biedt ondersteuning om het leven zo prettig mogelijk te maken. Handige hulpmiddelen, babyproducten, bandages, (rol)stoelen, loophulpmiddelen en diverse wellness producten (hometrainer, massagekussen, weegschaal etc.) zijn in de winkel te verkrijgen.
Via de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten kan men hulpmiddelen veelal kosteloos verkrijgen gedurende een bepaalde periode. Het betreft krukken, rolstoelen, bedverhogers, douchestoeltjes etc. Deskundige winkelmedewerkers geven advies op maat en informatie over regelingen en producten.
Ook voor hulpmiddelen die via de zorgverzekeraar worden vergoed kan men bij de Thuiszorgwinkel terecht. Informatie over vergoedingen per product per verzekeraar wordt ter plaatse gegeven. Meestal kunnen de hulpmiddelen direct mee naar huis worden genomen.
Voor meer informatie: bel 0800 – 2 88 77 66 (gratis) 

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)