Nieuw in de Thuiszorgwinkel

donderdag 01 juli 2010
Een nieuwe oplossing op weg naar zindelijkheid en voor onderweg

Potette Plus
Nieuw in de Thuiszorgwinkel!

Een nieuwe oplossing op weg naar zindelijkheid en voor onderweg!


Potette Plus opvouwbaar potje

Weg met potjes, toilet trainers, wc-verkleiners. De Potette Plus 2 in 1 is zowel potje als toilettrainer in één. Makkelijk op te vouwen en mee te nemen op stap, of op reis, maar ook voor in of rond het huis. Niet alleen zindelijkheidstraining thuis maar ook onderweg. Schoonmaken en afspoelen is niet nodig: hygiënisch door gebruik van wegwerpzakjes. Goed voor het milieu, uw portemonnee en het zindelijkheidsproces van uw kindje.

Vouwpotje

Het vouwpotje is opgeklapt klein van formaat en makkelijk mee te nemen onderweg naar een speeltuin, een pretpark, of op reis. U hoeft niet meer op zoek naar een openbare toilet maar klapt de poten van het potje uit, plaatst er een wegwerpzakje in en laat uw kind zijn/haar behoefte doen. Daarna verwijdert u het zakje, klapt het potje weer op en bergt het weg in het hygiënisch zakje.

Het potje is uiteraard ook handig voor thuis of in de tuin. Daarnaast vinden kinderen vinden het proces vaak zo interessant dat het het zindelijk maken stimuleert.

Zie Potette plus

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)