Maak uw scootmobiel compleet met deze accessoires

vrijdag 09 juni 2017

Een scootmobiel is niet compleet zonder accessoires. Hoe kunt u anders uw wandelstok of boodschappen meenemen? Of blijft u droog op de scootmobiel terwijl het regent? Wij hebben voor u enkele accessoires op een rijtje gezet die ontzettend handig zijn voor de scootmobiel. Let op: sommige accessoires zijn speciaal gemaakt voor een bepaald merk scootmobiel. Niet elke accessoire past op elke scootmobiel. Houd hier rekening mee wanneer u een accessoire aanschaft.

Spiegel: Speciaal voor de scootmobiel Leo en Orion hebben wij een spiegel in ons assortiment. Doordat u deelneemt aan het verkeer, is het verstandig dat u ook kunt zien exact zien wat er achter u afspeelt. Zo kunt u optimaal anticiperen op situaties in het verkeer. De spiegel is zowel aan de linker- als de rechterkant te monteren.

Tassen en manden: Als met uw scootmobiel op pad gaat en u spullen mee moet nemen, is het handig om deze spullen in een tas of mand te zetten. Wanneer u spullen meeneemt en dit tussen uw benen zet, kan dit gevaarlijke situaties opleveren. Gebruik daarom altijd een tas of mand om uw spullen in op te bergen.

Zuurstoffleshouder: Wanneer u afhankelijk bent van een zuurstoffles, zult u deze altijd mee moeten nemen, ook op de scootmobiel. Met deze zuurstoffleshouder kunt u de fles altijd op een veilige manier op uw scootmobiel bevestigen en meenemen.

Stokhouder: Als u uw wandelstok mee wilt nemen, is een stokhouder op de scootmobiel ideaal. U bevestigt de wandelstokhouder gemakkelijk aan de scootmobiel. Zo kunt u altijd uw wandelstok meenemen.

Schootskleed en Regencape: Blijf altijd droog op de scootmobiel met een schootskleed en/of regencape. Vooral handig tijdens de koude, natte winter dagen. Zorg ervoor dat u goed warm blijft zodat u niet ziek wordt.

Beschermhoes: Maakt u geen gebruik van de scootmobiel? Zorg dan dat deze goed opgeborgen staat. Middels een beschermhoes wordt uw scootmobiel beschermd tegen slechte weersomstandigheden en zo ook eventuele beschadigingen.

Wilt u meer informatie over accessoires voor de scootmobiel? Of heeft u een hele andere vraag? Schroom dan niet contact met ons op te nemen. Neem gerust een kijkje in één van onze winkels of webwinkel. U kunt ook contact opnemen met onze klantenservice via 0800 – 2 88 77 66 (gratis). Zij beantwoorden graag uw vragen.

8.5
506 Thuiswinkel reviews

Punctueel, kwaliteit en klantvriendelijk

Maarten 22-10-2017 10:36:08 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)