Like&Win: Medisana MPS hand- en voetverzorgingsset

dinsdag 02 juni 2015

Later deze week worden er zomerse temperaturen voorspeld. Daarmee lijkt de zomer nu echt in aantocht. Reden genoeg om uw handen en voeten extra goed te verzorgen. Doe mee met de Like&Win-actie op onze Facebook-pagina en misschien bent u binnenkort wel de winnaar van de Medisana MPS Manicure/Pecidureset.

Wat kan ik precies winnen?
De manicure- & pedicureset van Medisana zorgt ervoor dat uw nagels en nagelriemen er weer piekfijn uitzien en eelt verdwijnt. Het apparaat schakelt automatisch uit als u teveel druk zet.

Individueel regelbaar
De snelheid waarmee het verzorgingsapparaat de behandeling uitvoert stelt u zelf in. Zowel links- als rechtsdraaiend en daarmee geschikt voor links- en rechtshandigen. Geleverd met 4 opzetstukjes. Elk opzetstukje is voor een specifieke oplossing van problemen aan handen en/of voeten en daarmee zeer effectief en veilig in gebruik.

Inclusief opbergtas. Ideaal om dit uitstekende verzorgingsartikel veilig op te bergen.

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)