Langer thuis, Wat nu?

woensdag 14 september 2016

Tegenwoordig moeten ouderen steeds langer thuis blijven wonen. Dat kan voor sommige ouderen een uitdaging zijn. Wanneer u minder mobiel bent of u minder goed binnens- of buitenshuis kunt redden, kan Vegro u een helpende hand bieden. Vegro heeft diverse hulpmiddelen in de Thuiszorgwinkel en webwinkel die het comfort en de zelfredzaamheid in uw woning vergroten. Onderstaand een greep uit het hulpmiddelen assortiment.

Wonen
Wandbeugels voor in de badkamer en het toilet
Douchestoel en/of Toiletstoel
Sta-opstoel
Hoog/laag bed
Drempelhulp

Mobiliteit
Scootmobiel
Indoor rollator
Outdoor rollator
Wandelstok

Handige hulpmiddelen
Helping hand
Aangepast bestek
Diverse openers voor potten, pakken en blikken
Verschillende drinkbekers
Seniorentelefoons

Woonconsulent
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van scootmobielen en sta-opstoelen, maar weet u niet of dit in uw huidige woonsituatie past? Een gratis thuisdemonstratie behoort tot de mogelijkheden. Bel voor het maken van een afspraak met een woonconsulent naar het gratis telefoonnummer 0800 – 2 88 77 66 (gratis).

 

Relevante artikelen
Langer thuis wonen: maak het u thuis zo gemakkelijk mogelijk
Handige thuishulpmiddelen!
C
omfortabele seniorenbedden
S
anitaire hulpmiddelen voor lekker thuis douchen en de wc

 

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)