Kom ook naar de Support Beurs

donderdag 22 april 2010
Support is de Nederlandse beurs voor mensen met een functiebeperking

Kom ook naar de Support Beurs
Support is dé Nederlandse beurs voor mensen met een functiebeperking, hun directe omgeving én voor mensen die werkzaam zijn in de zorg. De beurs vindt plaats van 2 tot en met 5 juni in de Jaarbeurs te Utrecht.


Op de Support beurs presenteren ruim 250 bedrijven de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit & vervoer, wonen, sport, vrije tijd & vakantie, werk & studie en lifestyle. De beurs biedt u een uitgelezen kans om in een keer op de hoogte te worden gebracht van alles wat er speelt in de revalidatie- en hulpmiddelenbranche.

Vegro kan uiteraard niet ontbreken op de Support beurs 2010! Wij verwelkomen u graag als gast op onze uitgebreide stand in hal 7, standnummer A008, vanwaar u de beursvloer kunt verkennen en diverse demonstraties kunt bijwonen. Via onderstaande link kunt u zich registreren voor een gratis beursbezoek!

Tot dan!

Registreer u via deze link voor een gratis toegangskaart.

8.2
374 Thuiswinkel reviews

Geweldig bedrijf met een goede service van de locale medewerkers. Helaas laat het hoofdkantoor nog al eens een steekje vallen wat gelukkig uitstekend opgelost wordt door de zeer betrokken locale medewerkers in omgeving Zaltbommel.

Touch for Care / Klara van Zuijdam van Tuijl 26-5-2017 01:50:24 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)