Kent u de Compaan al?

dinsdag 12 januari 2016

Vorig jaar is de Compaan met trots geïntroduceerd in ons assortiment. Deze tablet voor senioren beschikt over talloze functies, zoals beeldbellen, foto's ontvangen, spelletjes spelen, agendabeheer en de mogelijkheid om medicatietijden in te stellen.

Nu denkt u misschien een tablet is niets voor mijn ouder(s) of voor wie u zorg verricht? Nou, toch wel! Deze tablet is namelijk speciaal ontworpen voor ouderen. En zelfs als zij nog nooit gebruik hebben gemaakt van een computer is de Compaan uitstekend in gebruik. Het menu is namelijk heel toegankelijk en de grote knoppen en makkelijke navigatie zorgen ervoor dat iedereen ermee overweg kan.

 

Wilt u meer informatie? Klik dan hier of bel 0800 - 2 88 77 66 (gratis) en vraag naar onze afdeling Verkoop. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze Thuiszorgwinkels. In onderstaande Thuiszorgwinkels wordt de Compaan gedemonstreerd:

- Alphen a/d Rijn
- Amsterdam, A.J. Ernststraat 
- Breda 
- Deventer 
- Emmen 
- Enschede
- Groningen, Griffeweg
- Maastricht, Brusselsestraat 
- Rotterdam, Groenendaal
- Rotterdam, Zuidplein

Een Gratis Thuisdemonstratie behoort ook tot de mogelijkheden. In dit geval is de aanwezigheid van een WIFI-verbinding noodzakelijk.

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)