Juli Actiemaand!

donderdag 04 juli 2013

De maand juli staat in het teken van voordeel! Profiteer nu van maar liefst 50% korting op geselecteerde artikelen. Wees er snel bij, want OP = OP!

Alecto MBP-16 Digitale DECT Babyfoon van € 99,90 voor € 49,95
De Alecto MBP-16 is een digitale babyfoon met een bereik tot 300 meter. De 100% storingsvrije babyfoon is uitgerust met een zeer gevoelige microfoon. Zelfs de kleinste geluidjes die uw baby maakt worden geregistreerd. Bestel nu!

Fysic FX-7800 Draadloze DECT Telefoon van € 49,90 voor € 24,95
De Fysic FX-7800 is een 100% storingsvrije (DECT) draadloze telefoon, met een bereik tot 300 meter. Zeer geschikt voor slechtzienden dankzij het verlichte display (1,6’’ inch) en toetsenbord, met extra grote cijfer- en letterweergave. Bestel nu!

Medisana MTS Bovenarmbloeddrukmeter van € 69,90  voor € 34,95
De Medisana MTS is een volautomatische bovenarmbloeddrukmeter voorzien van een extra groot display. Op de digitale display worden datum, tijd en resultaten uit de metingen van uw hartslag, diastole en systole getoond. Bestel nu!

Omron - Walking Style III - Stappenteller van € 39,90   voor € 19,98
De Omron Walking Style III is meer dan alleen een stappenteller. Hij meet niet alleen de tijd en het aantal stappen dat u aflegt, maar ook uw energieverbruik en het aantal verbrande calorieën per dag. Ideaal voor dagelijks gebruik. Bestel nu!

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)