Ik ben (tijdelijk) aan bed gebonden, Wat nu?

woensdag 26 oktober 2016

Bent u tijdelijk aan bed gebonden, wegens een operatie, uw ziektebeeld of andere reden? Vegro heeft voor u diverse hulpmiddelen in de Thuiszorgwinkel en webwinkel die u tijdens deze (herstel)periode kunnen ondersteunen. Vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) heeft u recht op een aantal gratis leenproducten. Daarnaast zijn er verschillende producten in de verhuur verkrijgbaar. Deze producten kunt u op vertoon van uw legitimatiebewijs en zorgverzekeringspas lenen/huren.

Lenen
Hoog/laag bed
AD (anti-decubitus) Matras
Ondersteek
Bedleestafel
Toiletstoel
Douchestoel

Huren
Rollator
Elleboogkrukken of Okselkrukken
Kamerscherm
Tillift (actief en passief)
Sta-ophulp

Naast het leen- en huurassortiment heeft Vegro in de Thuiszorgwinkel en webwinkel ook koopproducten. Een kleine greep uit het koopassortiment:

Urinaal
Touwladder
Vochtige washandjes
Hoofdkussen
Handschoenen

Wilt u meer informatie? Vraag het aan onze deskundige medewerkers in de Thuiszorgwinkel of bel onze Klantenservice via 0800 – 2 88 77 66 (gratis). Tevens is het gehele assortiment aan leen-, huur- en koopartikelen te vinden en te bestellen via www.vegro.nl. Hier kunt u ook alle informatie vinden over onze verschillende producten en assortimenten.

8.4
540 Thuiswinkel reviews

ik heb de Bestelling goed en netjes afgeleverd binnen gekregen dat betekend dat er nog een pakje van 5 van die Absorin fix EXTRA STRETCH net-broekjes geleverd mag worden dan kan ik voldoende vooruit Het Aflever-Adres = Ad Bekkers Wilhelminahof 5, 5469AD Erp

Ad 23-11-2017 14:01:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)