Het Vegro Magazine is uit!

woensdag 14 september 2016

Via onze website en Facebookpagina heeft u de afgelopen tijd een kijkje achter de schermen gekregen bij het maken van het Vegro Magazine. Inmiddels is de nieuwste editie uit! Met dit keer als hoofdthema ‘mantelzorg’. Zo zetten wij een aantal tips op een rij die de mantelzorger kan ontlasten en presenteren wij de website Zonderbeperking.nl.

Verder een mooi interview met Mariëtte en Remco Maas, over de spierziekte waaraan Mariëtte lijdt maar een toch zo normaal mogelijk leven leidt, een aangrijpend verhaal van Stephany van Westrop die getroffen is door een herseninfarct, de persoonlijke ervaring van toekomstige ouders Mark en Vera Cuvelier over de Babywatcher en nog veel meer.

Het magazine wordt verspreid onder de consumenten van Vegro, via onze Thuiszorgwinkels, beurzen, evenementen en diverse thuiszorgorganisaties. Liever een Vegro Magazine thuis toegestuurd krijgen? U vraagt het magazine hier aan.

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)