Het Vegro Magazine is uit!

woensdag 14 september 2016

Via onze website en Facebookpagina heeft u de afgelopen tijd een kijkje achter de schermen gekregen bij het maken van het Vegro Magazine. Inmiddels is de nieuwste editie uit! Met dit keer als hoofdthema ‘mantelzorg’. Zo zetten wij een aantal tips op een rij die de mantelzorger kan ontlasten en presenteren wij de website Zonderbeperking.nl.

Verder een mooi interview met Mariëtte en Remco Maas, over de spierziekte waaraan Mariëtte lijdt maar een toch zo normaal mogelijk leven leidt, een aangrijpend verhaal van Stephany van Westrop die getroffen is door een herseninfarct, de persoonlijke ervaring van toekomstige ouders Mark en Vera Cuvelier over de Babywatcher en nog veel meer.

Het magazine wordt verspreid onder de consumenten van Vegro, via onze Thuiszorgwinkels, beurzen, evenementen en diverse thuiszorgorganisaties. Liever een Vegro Magazine thuis toegestuurd krijgen? U vraagt het magazine hier aan.

8
230 Thuiswinkel reviews

Ruime keuze - snelle afwikkeling en snelle bezorging - perfecte verpakking. Uitstekend product. Voldoet geheel aan wensen en verwachtingen

Aty 4-12-2016 14:58:11 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)