Het Vegro magazine is uit!

maandag 17 augustus 2015

Het Vegro magazine is uit! Dit keer staat het magazine in het teken van het 30-jarig bestaan van Vegro. Ook staat er een aantal bijzondere persoonlijke verhalen in. Zo kreeg Suzanne de Jong een hersenbloeding tijdens haar zwangerschap en zag Suzanne Nievaart haar oma veranderen door de ziekte van Alzheimer. Verder testten Tineke en Aad een Landal huisje voor mindervaliden.

Benieuwd naar deze verhalen en meer? Kom dan naar een van onze thuiszorgwinkels of vraag een exemplaar aan via marketing@vegro.info. Vergeet in uw aanvraag niet uw adres te vermelden!

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)