Het beste probleem gezocht!

dinsdag 28 januari 2014

Bent u zorgprofessional in de thuiszorg en loopt u tijdens uw werk steeds tegen hetzelfde probleem aan waar nog geen oplossing voor is? Of ziet u mogelijkheden voor tijdwinst maar weet u nog niet hoe? Wij willen graag weten wat uw probleem is!

In samenwerking met de Nederlandse Orde van Uitvinders (NOVU) heeft Vegro de Innovatie Award in het leven geroepen. Deze award gaan wij uitreiken aan de bedenker van een nieuw hulpmiddel dat het werk van de thuiszorg gemakkelijker moet maken. Daarom willen wij graag weten tegen welke problemen u in uw werk aanloopt, zodat we daar een oplossing voor kunnen zoeken.

Uit alle ingezonden problemen, zal het beste probleem geselecteerd worden. Het beste probleem wordt begin februari 2014 gelanceerd met de landelijke start “Oplossingen gezocht!”. Alle uitvinders van Nederland zullen worden uitgedaagd slimme en innovatieve oplossingen aan te dragen. Een deskundige jury selecteert 10 inzendingen die ook daadwerkelijk middels een prototype vorm gaan krijgen. De beste oplossing zal op 12 december 2014 worden gepresenteerd en het concept wordt, bij gebleken geschiktheid, op de markt gebracht.

Wacht niet te lang! De deadline voor het aanleveren van uw problemen is 31 januari aanstaande!
Heeft u een vraag of een probleem waar u graag een oplossing voor zou willen? Mail deze dan naar innovatie@vegroverpleegartikelen.nl.

Wie weet bent U wel de winnaar van de Vegro Innovatie Award!

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)