Groot succes feestelijke opening Thuiszorgwinkel Gouda

woensdag 07 september 2011
Groot succes feestelijke opening Thuiszorgwinkel Gouda

Afgelopen zaterdag heeft Marion Suijker, wethouder zorg en Rene Kamerbeek, directeur Vegro de Thuiszorgwinkel aan de Bodegraafsestraatweg officieel geopend.
De bezoekers konden gratis diverse gezondheidschecks laten uitvoeren, van een stoelmassage genieten en er werd veel lekkers geserveerd. De Trias-wordt-VGZ roadshow, waarbij enkele van deze activiteiten plaatsvonden trok veel bekijks.

In de Thuiszorgwinkel kan men terecht voor het lenen, huren of kopen van diverse hulpmiddelen zoals krukken en rolstoelen. Daarnaast voert de winkel een breed assortiment aan artikelen voor sport, beweging en zwangerschap.

Deze Thuiszorgwinkel is tot stand gekomen in samenwerking tussen Vierstroom en Vegro.

Waar:
Thuiszorgwinkel Gouda
Bodegraafsestraatweg 3
2805 GK Gouda

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)