Groot succes feestelijke opening STMR Thuiszorgwinkel Tiel

dinsdag 22 maart 2011
Groot succes feestelijke opening STMR Thuiszorgwinkel Tiel

Op zaterdag 19 maart, tijdens de landelijke Open Dag van de zorg, heeft de feestelijke opening van de STMR Thuiszorgwinkel plaatsgevonden. In Tiel werd de Thuiszorgwinkel officieel geopend door Wethouder de heer H. Driessen en bestuurder van STMR de heer R.E. Axt. Deze dag telden vele bezoekers, zij konden diverse metingen laten verrichten. Zo kon de bloeddruk en het vetpercentage opgemeten worden en werd er op bloedsuiker geprikt. Om het feestelijke geheel af te maken werd er koffie, gebak en champagne geserveerd en kregen de bezoekers diverse handige presentjes. Al met al een succesvolle opening en een goed startschot voor de Thuiszorgwinkel die al veel mensen weten te vinden. De STMR Thuiszorgwinkel is sinds kort gevestigd in multifunctioneel wooncomplex De Vier Gravinnen.

In de Thuiszorgwinkel kan men terecht voor het lenen, huren of kopen van diverse hulpmiddelen zoals krukken. Daarnaast voert de winkel een breed assortiment aan artikelen voor sport en beweging.

Waar:
STMR Thuiszorgwinkel Tiel
Hertog Reinaldlaan 2-4
4001 RC Tiel

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)