Gezellige opening Thuiszorgwinkel Emmeloord!

maandag 11 november 2013
Gezellige opening Thuiszorgwinkel Emmeloord!

Vegro Winkelmedewerkster Petra van der Velde heeft op woensdag 6 november, gezamenlijk met Buurtzorg en kraamzorg de Waarden, de nieuwe vestigingen aan de Urkerweg officieel geopend. De Vegro Thuiszorgwinkel is sinds 1 juli jl. gevestigd in het Dr. J.H. Jansencentrum te Emmeloord.

Tijdens een gezellige middag hebben bezoekers op interactieve wijze kennis kunnen maken met onze rollator service, vragen kunnen stellen aan onze Verkoopadviseur, lekkernijen kunnen proeven van Apetito en kennis kunnen maken met de producten van GM. Maar bovenal een kijkje kunnen nemen in deze mooie nieuwe Vegro Thuiszorgwinkel!

In het Dr. J.H. Jansencentrum zijn verschillende zorggerelateerde bedrijven gevestigd, waaronder ook MC Emmeloord. Deze combinatie en een ruime parkeergelegenheid maken de winkel tot een perfecte locatie. U kunt naast uitleen ook terecht voor verhuur en verkoop van hulpmiddelen. Dit zijn bijvoorbeeld sportartikelen, artikelen voor aanstaande en jonge ouders en een ruim aanbod praktische hulpmiddelen en wellness producten.

Een greep uit het assortiment:
• Krukken, rollators en looprekken
• Bandages en bloeddrukmeters
• Handige hulpmiddelen
• Kraamproducten

De Thuiszorgwinkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur .
Als u meer wilt weten kunt u kijken op de website van Vegro (www.vegro.info). Ook kunt u contact opnemen met onze klantenservice via het gratis telefoonnummer 0800 - 2 88 77 66.
 

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)