Er op uit met het Rollz Moments programma

dinsdag 25 maart 2014

Rollz en Vegro introduceren ‘Rollz Moments’. Het programma om een dagje uit te combineren met het uitproberen van de Rollz Motion. En, of het nu een dagje Efteling, een weekendje weg of  een midweek op de Veluwe is, met het Rollz Moments programma kunt u er volop op uit.

Het Rollz Moments programma is inmiddels in 16 Vegro thuiszorgwinkels geïntroduceerd. Bij al deze locaties is een speciaal hiervoor bestemde Rollz Motion aanwezig en is er volop informatie over alle leuke bestemmingen in de omgeving. Zo kunt u ter plekke bepalen waar u naar toe wilt.

Met de Rollz Motion hebt u altijd dát bij u wat u nodig hebt, soms een rollator dan weer een rolstoel. Door het stevige, maar lichtgewicht frame kunt u stabiel en trots rechtop lopen. En wanneer u even wilt uitrusten, transformeert de Rollz Motion rollator eenvoudig in een rolstoel waarin u comfortabel uw weg kunt vervolgen. Bovendien is  hij ook nog eens plat in te klappen. Zo past hij in elke achterbak of rechtop achter een passagiersstoel. Zo blijft u mobiel. Met Rollz komt u verder..

Wilt u de vele voordelen van de Rollz Motion zelf ervaren? Voor € 18,50 kunt u er met de Rollz Motion een week lang op uit. In elke Thuiszorgwinkel te huur, maak direct uw reservering. Informeer naar de mogelijkheden.

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)