Een persoonlijk fitplan is binnen handbereik

donderdag 01 oktober 2015

Met de Beter Leven gezondheidsapplicatie van VitalinQ heeft u 24 uur per dag toegang tot een gezonde levensstijl. Via een korte vragenlijst stelt u een profiel op dat u inzicht geeft in uw eigen gezondheid en levensstijl. Denk hierbij aan uw bloeddruk, gewicht of BMI. Alle ingevulde informatie resulteert uiteindelijk in een op maat gemaakt stappenplan met persoonlijke doelen. U krijgt tips van  diëtistes, fysiotherapeuten, lifestylecoaches en andere disciplines die u helpen uw doelen te behalen.

Diverse hulpmiddelen zoals een stappenteller en bloeddrukmeter zijn gemakkelijk te koppelen met de gezondheidsapplicatie, hierdoor is het persoonlijke fitplan altijd bijgewerkt. Deze zogeheten iHealth producten zijn op kort termijn verkrijgbaar in onze Thuiszorgwinkels. Bent u ook geïnteresseerd in een gezonde levensstijl afgestemd op uw persoonlijke situatie? Meld u hier aan voor een fitplan op maat. De kosten van een liftestyle abonnement zijn € 3,50 per maand. Dit is per maand opzegbaar.

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)