‘Dienst Thuis Cheque’ verkrijgbaar in de Cordaan Zorgwinkels

maandag 22 juni 2015

Met ingang van woensdag 17 juni is de ‘Dienst Thuis Cheque’ naast de digitale versie ook op papier verkrijgbaar in de Cordaan Zorgwinkels. U kunt nu ook fysiek in een van onze winkels de Dienst Thuis aanschaffen. U kunt deze contant betalen of via pin in de winkel. Vervolgens ontvangt u van onze medewerker de Dienst Thuis Cheque met een uniek nummer. Dit unieke nummer komt overeen met uw registratie in het Cordaan computersysteem.

Bij de zorginstelling Cordaan in Amsterdam kunt u de 'Dienst Thuis'-cheque als volgt gebruiken: u koopt online of in de Cordaan Zorgwinkel een dienstencheque voor 1 uur huishoudelijke hulp. U betaalt hiervoor 10 euro, terwijl een uur dienstverlening eigenlijk 22,50 euro per uur kost. De overige kosten legt de gemeente Amsterdam bij. Dienst Thuis is een gesubsidieerd project.

De cheques kunt u kopen bij een van de Cordaan zorgwinkels of online via de link: https://thuisdienstenamsterdam.nl/producten. U vindt ons op de volgende locaties:
Cordaan Zorgwinkel
A.J. Ernststraat 238
1082 LT AMSTERDAM

Cordaan Zorgwinkel
Bilderdijkstraat 132
1053 LA AMSTERDAM

Cordaan Zorgwinkel
Jan Tooropstraat 164
1061 AE AMSTERDAM

Cordaan Zorgwinkel
Commelinstraat 67
1093 TL AMSTERDAM

Onze zorgwinkels zijn open van maandag t/m vrijdag van 9.00-17.30 uur en op zaterdag van 10.00-16.00 uur.

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)