Blijf voldoende in beweging

dinsdag 09 februari 2016

Bewegen is gezond. Het houdt ons onder andere fit, zorgt voor sterke spieren, dat we beter slapen en verkleint de kans op hart- en vaatziekten of een beroerte. Het advies is om minimaal een half uur per dag te bewegen. Komt u hieraan? Vegro helpt u graag een handje. Zo bieden wij fitness- en cardio apparatuur waarmee u thuis aan uw dagelijkse portie beweging komt. Ideaal op koude en regenachtige dagen. Denk aan hometrainers of teletrimmers voor sterkere armen en benen. Nieuw in ons assortiment is de Tunturi Dual Bike fietstrainer, hier traint u uw armen en benen zelfs tegelijk mee! 

Om u nog een extra handje te helpen hebben wij deze maand twee spetterende acties. Zo is de Tunturi gymbal nu extra scherp geprijst. U betaalt nu €15,99. Met deze bal traint u uw buik, been en rugspieren. Wilt u liever cardio trainen? Bekijk dan de Kettler Polo M Hometrainer. Deze fietstrainer is nu afgeprijsd van €379,00 naar €303,20. 

8.4
540 Thuiswinkel reviews

ik heb de Bestelling goed en netjes afgeleverd binnen gekregen dat betekend dat er nog een pakje van 5 van die Absorin fix EXTRA STRETCH net-broekjes geleverd mag worden dan kan ik voldoende vooruit Het Aflever-Adres = Ad Bekkers Wilhelminahof 5, 5469AD Erp

Ad 23-11-2017 14:01:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)