Bezoek Langer thuis zaterdag

maandag 10 februari 2014

Vanaf 15 februari organiseert Vegro iedere derde zaterdag van de maand ‘Langer thuis zaterdag’. Op deze dag kan men tussen 11.00-15.00 uur in alle Thuiszorgwinkels terecht voor de gratis huistest. Tijdens de huistest wordt de woning onder de loep genomen en ontvangt men advies over hoe de zelfredzaamheid binnen de woning verhoogd kan worden.
Op 15 februari krijgt iedere bezoeker die een huistest afneemt een gratis rookmelder.

Zolang de mogelijkheid er is blijven de meeste mensen graag zelfstandig thuis wonen. Thuis, in een vertrouwde omgeving, met vrienden en familie in de buurt. We weten allemaal dat ouderdom komt met gebreken. Dus wat zijn de mogelijkheden om zo lang mogelijk zelfstandig en comfortabel thuis te blijven functioneren? Het is goed om ruim van tevoren al informatie in te winnen over dit onderwerp. Zo kan er snel worden gehandeld op het moment dat het nodig is.

Er zijn diverse oplossingen voor alledaagse obstakels. Vaak wordt er direct gedacht aan aanpassingen van de woning door middel van een traplift of aangepaste badkamer. Maar ook voor de kleinere dagelijkse bezigheden zijn handige hulpmiddelen te vinden. Te denken aan keukenhulpmiddelen, zoals een potopener of een gehoekte kaasschaaf of huishoudelijke hulpmiddelen waaronder een helping hand of drempelhulp.  Producten als een sta-opstoel of binnenhuis rollator zorgen ervoor dat men, op een veilige manier, mobiel blijft binnen de eigen woonomgeving.

Kijk voor meer informatie over de huistest of het dichtstbijzijnde adres op www.vegro.info of bel
0800 – 2 88 77 66 (gratis).

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)