Bezoek de officiële opening van Thuiszorgwinkel Haarlem op zaterdag 21 januari

vrijdag 13 januari 2012
Bezoek de officiële opening van Thuiszorgwinkel Haarlem op zaterdag 21 januari

Bezoek met het hele gezin de feestelijke opening van Thuiszorgwinkel Haarlem op zaterdag 21 januari.

Om klokslag 11.00 uur wordt de Thuiszorgwinkel officieel geopend. Deze opening zal worden uitgevoerd door de heer R. Kamerbeek, directeur Vegro. Daarna zijn er tot 15.00 uur diverse feestelijke activiteiten.
U kunt door middel van een elektronische gezondheidskiosk uw vet, bloeddruk, gewicht, BMI en hartslag laten meten of een traplift demonstratie bijwonen.
Daarnaast worden de nieuwste comfortproducten gepresenteerd. U kunt diverse comfortfauteuils uitproberen of maak een proefrit op een moderne scootmobiel.

Iedere bezoeker ontvangt op deze feestelijke dag een leuke goodiebag en u maakt kans op mooie prijzen. Profiteer daarnaast ook nog van spectaculaire aanbiedingen.
Kom langs, de koffie met gebak staat voor u klaar!

Thuiszorgwinkel Haarlem
Amsterdamsstraat 70-72
2032 PS Haarlem

Deze Thuiszorgwinkel is tot stand gekomen in samenwerking tussen de Zorg Specialist en Vegro.

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)