Beter Leven winkel in Breda!

maandag 02 juni 2014

Op maandag 2 juni opent de Beter Leven winkel in Breda. De winkel is gevestigd aan de Leuvenaarstraat 91 in gebouw Haagstate van Elisabeth Wonen. Met deze winkel kunnen Vegro en Elisabeth Wonen cliënten nog beter van dienst zijn door een assortiment aan hulpmiddelen en een fysiek punt waar (potentiele) cliënten naar toe kunnen met zorggerelateerde vragen. Op maandag t/m vrijdag van 09.00-17.30 uur en op zaterdag van 10.00-16.00 is de winkel geopend.

Beter leven
Bezoek de winkel voor hulpmiddelen op het gebied van gemak, wonen en mobiliteit. Hierbij kan gedacht worden aan o.a. rollators, bandages, handige hulpmiddelen en rolstoelen. Ook voor producten om comfortabel en zelfstandig langer thuis te blijven wonen is men bij ons aan het juiste adres. Beter Leven is een onderdeel van Vegro. Vegro is hét adres voor het lenen (gratis), huren en kopen van hulpmiddelen. Vanuit de Zorgverzekeringswet heeft iedere inwoner van Nederland recht op gratis uitleen van een bepaald assortiment hulpmiddelen. Alles wat men nodig heeft is een legitimatiebewijs en de zorgverzekeringpas van degene die het hulpmiddel in gebruik neemt.

Elisabeth Wonen
Elisabeth Wonen is onderdeel van Stichting Elisabeth te Breda. Zij verhuren in eigen beheer serviceflatwoningen op mooie locaties in Breda, Ulvenhout en Oosterhout. Op iedere locatie kunnen zij ook, indien gewenst, zorg leveren. Deze zorg wordt geleverd door Elisabeth Zorg Thuis. Daarnaast bieden zij in de serviceflatwoningen ook extra comfortdiensten onder de naam Eluse.

Niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen? Via www.vegro.info is het mogelijk de hulpmiddelen online te bestellen of bel 0800 - 2 88 77 66 (gratis) om een bestelling telefonisch door te geven.
 

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)