55 Plus Expo in Groningen

vrijdag 20 augustus 2010

Dé beurs voor 55-plussers die u niet mag missen
De 55 Plus Expo in de Martiniplaza is de grootste beurs voor 55-plussers in het noordelijk deel van Nederland.

Écht een dagje uit
Tijdens de 55 Plus Expo kunt u zich uitgebreid laten informeren, adviseren en amuseren. De sfeervolle omgeving prikkelt u tot actieve deelname aan zang, dans en demonstraties. Een beurs waar u veel kunt ontdekken en beleven.

Een complete beurs
De 55 Plus Expo is een complete huishoudbeurs met een oppervlakte van ruim 7.000 vierkante meter en ruim 100 stands. U vindt er alles over sfeervol Wonen & Leven, Reizen, Beweging & Sport en Hobby & Creativiteit. En een belangrijk onderdeel vormt de informatiemarkt waar non-profit organisaties/instellingen informatie en voorlichting geven over zaken die van belang zijn voor 50-plussers.

Kom ook langs op de Vegro-stand (standnummer 42), u kunt mooie prijzen winnen en profiteren van leuke acties! Niemand verlaat de 55 plus Expo met lege handen!

Sfeervolle ambiance

Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u in een sfeervolle ambiance genieten van het optreden van seniorenorkesten/-koren en soloartiesten.

Openingstijd
U bent van harte welkom van 8 t/m 12 september 10.00 tot 17.00 uur.

Entreeprijs
Leden van de ouderenbonden betalen slechts € 6,- entree p.p. uw ledenpas (niet leden € 8,-). Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa in de Martiniplaza. De kassa's zullen voorzien zijn van speciale 55 Plus Expo borden.

8.5
501 Thuiswinkel reviews

Alles snel en correct afgehandeld. Vriendelijke mensen in de winkel.

Joke 17-10-2017 09:41:48 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)