23 & 24 sept werkzaamheden Zwolseweg, Uitleenpunt Deventer

woensdag 18 september 2013

Op 23 en 24 september krijgt de Zwolseweg een nieuwe laag asfalt. Door de koude en lange winter is de weg beschadigd en is vervanging noodzakelijk.

Om de Zwolseweg tussen de rotonde Noorderplein en rotonde Zamenhofplein te voorzien van een nieuwe laag asfalt moet de bovenste laag asfalt er af gefreesd worden. Bij het frezen en asfalteren kunnen stof en opspattende stenen vrij komen die uw auto kunnen beschadigen. Daarom kunt u uw auto 23 en 24 september niet langs de Zwolseweg parkeren.

Op 25 september worden er afrondende werkzaamheden verricht. Op deze dag kunt u uw auto weer gewoon aan de Zwolseweg parkeren.

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)